Про це вона розповіла у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає гостя програми, тут є 2 варіанти роботи, перший із яких – робота з тілом фізично, це фізіологія, зрозумілі практики фізіологічного характеру або фізичні вправи, спорт, активність. Тобто, констатує вона, це те, як ми можемо безпосередньо впливати на фізику тіла.

«Або ми можемо впливати через психіку, тобто ми працюємо коучингом, ми виставляємо певні цілі, завдання, цінності, куди йдемо, вибудовуємо, робимо домашнє завдання, ми робимо дихальні практики, медитації, і ми тоді більше працюємо з тонкими шарами, психікою і вибудовуємо тіло у цей бік», - пояснює Таїсія Мельник.

Або ж, зазначає регресолог, можна об'єднати ці шари і вибудовувати свій графік, життя таким чином, що ми робимо і те, і інше. За її власним досвідом, розповідає експерт, цей метод є більш дієвим і в роботі з собою, і з іншими.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з прижином і вагнерівцями.

Також Знай.ua писав про те, що Яневський розповів, чи масони керують світом.