Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У росії вони (ред. – чекісти) перемоги. Це ж уся історія росії – війна між 3 групами: між партійним апаратом, військовими і чекістами», - зазначає Данило Яневський.

Якщо росія – держава чекістів, продовжує експерт, то США і Захід – це цивілізація, побудована масонами, але військова допомога Україні – це рішення Конгресу, він ухвалює такі рішення і фінансує це.

Як розповідає гість програми, він був у Великій ложі і у США, і у Вашингтоні ще 10 років тому і питав, чи є у них свої люди у владних колах, держапараті, йому відповіли, що десь третина, але все одно вони поділені по партійних лініях і все одно голосують так, як партія накаже, влада міняється тільки легальними способами.

«Сенс у законі. Один із принципів, одна з ландмарок – це безумовний послух закону, влади», - підкреслює Данило Яневський.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, якими способами росіяни намагаються затримати контрнаступ ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, коли повернуть довоєнні податки.