Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як розповідає експерт, з 1 липня мали повернутися довоєнні податки та перевірки, тобто почався би пресинг бізнесу. Проте, констатує він, щось трапилося, чи то подіяли петиції, які підписали тисячі підприємців, чи то подіяли петиції про відставку Гетманцева, але факт залишається фактом.

«Ярослав Желєзняк, колега Гетманцева, зробив заяву, що повернення довоєнних податків та перевірок з 1 липня не буде. Це, звичайно, дуже хороша новина, але цього не достатньо», - повідомляє Павло Себастьянович.

Тобто, пояснює експерт, ту податкову політику, яку проводять сьогодні, особливо щодо блокувань накладних, штрафів і якихось перевірок, треба скасовувати, і треба продовжувати поглиблювати податкову реформу.

«Щойно почалася війна, Гетманцев вийшов з блідим лицем і сказав, що ставки податків мають визначати самі громадяни. Ось той момент нам потрібно повернути, щоб Гетманцев з таким же блідим лицем вийшов і сказав, що він продовжує і поширює 2% на всю економіку, щоб не залишилося у нас більше податку на додану вартість, податку на прибуток. Нічого цього не потрібно, 2% з обороту нормально замінили б усі ці податки», - робить висновок Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, що на війні солдатам доводиться порушувати глибинний комплекс, вбиваючи іншу людину.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чим закінчиться історія з «РДК» і легіоном «Свобода Росії» на бєлгородщині.