Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як зазначає експерт, про героїзм ворога теоретично можна було б говорити, але річ у тому, що у зміненому стані свідомості ми не можемо про це говорити, бо вони вороги, вони всі орки і таке інше. Принагідно він додає, що ми для росіян навіть слова такі підбираємо, які вбивають у них людину.

«Це зміна, яка відбувається об'єктивно, її неможливо стримати. Коли люди змушені вбивати, змушені щодо захисту, все одно відбувається зміна, тому що люди здійснюють акт, протилежний природі суспільства. Ми ж маємо берегти одне одного, а вбивство – це руйнація соціуму», - пояснює Олег Хом'як.

Тобто констатує він, тут стоїть дуже глибинний комплекс, який доводиться порушувати. І тому, стверджує гість програми, усі солдати, усі, що вбивають, мають проходити спеціальну допомогу після того, як повертаються.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому не всі європейці впевнені у перемозі України.

Також Знай.ua писав про те, що Жовтенко розповів про підготовку росіян до нової диверсії.