Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«За нинішнього розкладу сил, при тому, як змінився ринок газу на Заході, в Європі, для російського режиму втрата якогось вузла цієї газотранспортної системи або якась диверсія на цій інфраструктурі, фактично, не дуже сильно вплине на економіку країни, приплив валюти в країну і особливо не відчуватиметься ні на рівні населення, ні на рівні режиму», - пояснює Тарас Жовтенко.

З іншого боку, зазначає він, всі ж пам'ятають про те, що росія і газ – це практично рівні величини. Тому, розмірковує експерт, з пропагандистської точки зору, це буде досить гучна подія для того, щоб перекрити все те, що стосується звинувачення росії в підриві Каховської ГЕС. Тобто, констатує гість програми, вони таким чином намагатимуться перевернути порядок денний.

«Очевидно, що російська пропаганда не була готова реагувати на цей терористичний акт. І їм потрібно щось, щоб цей інформаційний порядок денний перевернути. Цілі кращої та зручнішої немає. Підірвати ГТС росії на території росії і звинуватити в цьому Україну – це просто ідеальний сценарій російського режиму», - підсумовує Тарас Жовтенко.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гайдай пояснив, чи є у нас реальне місцеве самоврядування.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки в Україні порядних суддів.