Про це він розповів у своєму блозі.

«Багато хто з вас живе в Польщі, Чехії, Німеччині, Франції, Австрії, ви повинні переконувати ваших сусідів у тому, що Україна зможе перемогти у цій війні, адже тоді вони більше нас підтримуватимуть, більше озброєння нам надаватимуть їхні уряди, тощо», – стверджує Михайло Шейтельман.

Як розповідає політтехнолог, нещодавно він читав пост однієї людини, яка живе в Німеччині, там йшлося про те, що для неросійськомовних німців Україна – це щось екзотичне, незрозуміле, вони не розуміють, є вона чи ні, а росія – це зрозуміло. красиво, кокошники і танці дівчат. На його думку, все це нісенітниця, багато європейців просто не знають насправді Україну і це питання потрібно вирішувати, адже ми – частина світової спадщини.

«Розвінчуйте все це, показуйте справжні відео зокрема і з прекрасної України, не тільки те, що у нас тут усе руйнується, падає і всі тонуть. Показуйте хоч моє відео, як рятують тварин, музей старовинних автомобілів, статуя Паніковського, ще якісь будинки, хай радянська, але класика, хай сталінський, але ампір», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ексголова СБУ Валентин Наливайченко розповів про роботу ФСБ в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Левусь розповів, чи можна порівняти підрив Каховської ГЕС із ядерним ударом.