Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Всі ті підприємства і механізми, які можуть затримати наше просування, росіяни однозначно знищать, підірвуть, призведуть до непридатності для того, щоб на день, на два, не тиждень, на місяць, як це з Каховською ГЕС, затримати наш рух», – стверджує Роман Світан.

Як пояснює гість програми, росіянам дуже важливо дотягнути до осені, до дощів, тобто затягнути будь-якими способами наше просування, а далі вже в період дощів, зиму, пересидіти на тих позиціях, на яких вони намагатимуться втриматися.

«Тому, не замислюючись, вони підірвуть кримський «Титан» в Армянську, коли наші війська підійдуть до перекопу і зможуть заходити вже до Криму. Я думаю, ця готовність буде десь на кінець липня, початок серпня, може, раніше, залежно від того, як розпочнемо форсування Дніпра і вихід на Армянськ із боку Херсонського спрямування», - розповідає Роман Світан.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній заявив, що Каховська ГЕС – тільки підготовка, наступна ціль – підприємство «Титан» у Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чим закінчиться історія з «РДК» і легіоном «Свобода Росії» на бєлгородщині.