Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«пригожин вважає, що він дуже крутий. Хочу нагадати, що він дуже багатий, всі школи, всі дитячі садочки, університети і військові – всі їли тільки з рук пригожина, а це мільярди доларів. Тому я вважаю, що 100% зараз вони почекають, а потім незгодних розстріляють, його теж, або він просто поїде у Сирію. Іншого шляху я не бачу», - міркує Георгій Біркадзе.

На його думку, пригожин також не повстане проти путіна, на палацовий переворот розраховувати не варто. Принагідно експерт зазначає, що чув, що пригожину можуть запропонувати бути губернатором, але незрозуміло, навіщо йому це, якщо у нього є «вагнер» і в Сирії, Африці він заробляє шалені гроші, охороняючи видобуток золота, алмазів. Тому, переконаний експерт, війна в Україні йому не потрібна.

«пригожин буде, поки це не заважає диктатору і вбивці №1. Щойно путін зрозуміє, що пригожин небезпечний, 100% його не буде», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович розповів, коли повернуть довоєнні податки.

Також Знай.ua писав про те, що Длігач розповів про економіку майбутнього.