Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, мета держави Україна – це забезпечити нам право залишатися людьми. А це означає, пояснює він, що держава має засновуватися на праві як філософській категорії, усередині якої є принцип, який інтуїтивно розуміє кожна людина.

«Справедливість. От за що ми воюємо. За те, щоб раз і назавжди знищити цей олігархат продажний, судді, хабарництво. Воно, очевидно, завжди буде. Завжди будуть наркотики, завжди будуть щурі бігати по вулицях. Люди є найгірше з того, що зробив Творець», - міркує Данило Яневський.

Водночас експерт зазначає, що до комунізму ми так не дійдемо, оскільки у 1918, за часів Сталіна і після проголошення незалежності у нас переділили вже все. А сьогодні, констатує він, немає чого ділити, 5-а частина країни непридатна до життя, залишається хіба що ділити болото з частини Херсонської області, яке утворилося після підриву Каховської ГЕС.

«Це війна на десятиліття. Так само і в бізнесі, і в житті треба себе тренувати і готувати до довгого забігу, а не на один день», - підкреслює Данило Яневський.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з прижином і вагнерівцями.

Також Знай.ua писав про те, що Яневський розповів, чи масони керують світом.