Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Про що можна говорити з людьми, які їдуть до Ірпеня, до Бучі, бачать, що відбувається там, вмикається тривога, і кажуть, що нічого такого не побачили?», - запитує Георгій Біркадзе.

Як він нагадує, президент ПАР, побачивши наслідки російської окупації на Київщині і почувши, як сирена сповіщає про повітряну тривогу, офіційно написав, що нічого трагічного у Києві не відбувається.

На думку експерта, ціль візиту лідерів африканських країн була у тому, аби схилити Україну до переговорів. Тим не менш, зауважує він, як можна говорити про якийсь мир, якщо путін тут же виступає і каже про можливість застосування ядерної зброї? Як підкреслює експерт, можливий єдиний мир, про який говорив Зеленський, а всі інші мирні ініціативи Україна розглядати не буде.

«Ці люди приїхали до нас від путіна, щоби тиснути, що давайте домовлятися, давайте говорити. Це не васали путіна? Як путін васал Сі, Китаю, так і ці люди васали путіна», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, коли ЗСУ вийдуть на кордони 23 лютого 2022 року.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як виправити помилки місцевої влади.