Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Перша стадія, яку ми зараз бачимо, полягає в тому, що українські війська проламують лінію оборони противника, просуваються вглиб, закріплюються на позиціях, створюють плацдарми для руху техніки та важкого озброєння, і надалі це все розширюється вглиб. Тобто йде розширення лінії фронту та контрнаступу відповідно. Це десь кінець червня, липень», – розповідає Олександр Мусієнко.

Надалі, продовжує експерт, залучатимуться та використовуватимуться великі сили резервів, тобто це і танки, і броня, яка намагатиметься йти далі, українські війська розширюють плацдарм. Це все, звичайно, додає він, відбуватиметься з боями, можливо, з початку липня, можливо, з середини липня.

«І десь на середину осені ми зможемо вийти до азовського узбережжя і на адмінкордони з окупованим Кримом. Ось те, що бачу. Плюс на середину, на кінець осені вдасться покращити тактичне становище наших військ і на Сході, Донецькій та Луганській областях. Я думаю, що це означає звільнити Бахмут, звільнити і розчистити цей виступ у районі Соледара, просунутися в районі Кремінної на Сватівському напрямку, у районі Мар'їнки, до позицій станом на 23 лютого 2022 року», - припускає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський пояснив, що насправді світ будується на масонських принципах, але єдиного світового уряду немає.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з пригожиним і вагнерівцями.