Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, сьогодні наш світ стоїть на масонських принципах, ландмарках, приписах, до того ж, вони дали колосальний поштовх розвитку європейської цивілізації, зокрема і України. Водночас він зазначає, що якогось єдиного світового уряду, на жаль, не існує, тому у світі і такий бардак, але і від нього є вигода.

«Наприклад, він вигідний нам, українцям. Очевидно, тому що той бардак, який у нас існує 30 років після радянського «порядку», дозволив піднятися у соціальному сенсі багатьом людям, змінити радикально своє життя, розбагатіти, послужити своїй країні. Ранок 24 лютого показав, що мільйонам українців більш важливий свій бардак, аніж російський порядок», - пояснює Данило Яневський.

Водночас він зауважує, що після отримання незалежності склалося так, що Україна втратила і в території, і в кількості населення, а це тому, що за все треба платити. За словами експерта, сьогодні ми як народ платимо за байдужість, за те, що після 1991 року почали збагачуватися понад міру, а не будувати інституції, щоб и був порядок.

«Порядок завжди перемагає бардак. А що таке порядок? Це правильно побудований державний механізм. Де він правильно побудований? У США, тому що у системі юдеохристиянської цивілізації це єдина держава, яка в незмінному вигляді існує більше 200 років», - констатує Данило Яневський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній заявив, що лукашенко став просто смотрящим від кремля у білорусі.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи встане Китай на бік росії у війні проти України.