Про це він розповів у своєму блозі.

«Що вони можуть заробити на постачанні зброї? Декілька мільярдів доларів, десятки, але ж на кону стоять сотні мільярдів доларів», - підкреслює Максим Ялі.

Тому експерт переконаний, що принаймні поки що Пекін не піде на продаж росії зброї. А той факт, що у кадирівців китайська бронетехніка, міркує він, ймовірно, є таким сигналом, що у разі повної поразки рф на полі бою, Китай прийде на допомогу. Тим не менш, констатує експерт, це не більше, аніж погрози і сигнали можливих варіантів, які потрібно враховувати.

«Все ж таки Пекін не зацікавлений в повній поразці росії, ми це бачимо і з так званого китайського мирного плану, який представили на початку цього року, де немає вимоги вивести усі російські війська з окупованих територій України. Тому ось десь так це слід і сприймати», - підсумовує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, що на війні солдатам доводиться порушувати глибинний комплекс, вбиваючи іншу людину.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чим закінчиться історія з «РДК» і легіоном «Свобода Росії» на бєлгородщині.