Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як розповідає експерт, лукашенко дав інтерв’ю, у якому красувався, що ядерна бомба, якою тепер володіє білорусь, утричі сильніша за бомбу, яку скинули на Хіросіму. До того ж, додає він, лукашенко із якимось задоволенням говорив про те, що він може накрити цією ядерною бомбою 1 мільйон людей.

«Очевидно, головною у цьому інтерв’ю, яке лукашенко дав скабеєвій, є фраза «Трепещите, враги». Вороги може і будуть трепещати, якщо лукашенко зрозуміє, що йому ніхто не дозволить цією ядерною бомбою скористатися. За будь-яких обставин усе це виглядає як чергова окупація білорусі, а її гауляйтер лише смотрящий від кремля, який здатен лише робити якісь заяви», - пояснює Юрій Подорожній.

На його думку, для путіна розміщення ядерної зброї на території білорусі – це такий хід у відповідь Заходу на те, що він надає велику кількість сучасної зброї Україні. Тому, переконаний експерт, розміщення на території білорусі ядерної зброї рф має демонструвати, що у путіна серйозні наміри і що він продовжує грати у велику гру, яку він для себе ще не програв.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній заявив, що Каховська ГЕС – тільки підготовка, наступна ціль – підприємство «Титан» у Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 25-у сходинку до суспільного щастя.