Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що нам потрібно сьогодні дійсно контролювати місцеву і центральну владу, показувати і обговорювати помилки, які у них є, а вони є», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, якщо вже навіть не шукати винних у ситуації із зачиненим бомбосховищем у Києві, уявити, що 1 червня не було, але чому тоді пішов дощ і у місті був потоп, чи будуть у цьому винні також районні адміністрації?

Принагідно експерт повідомляє, що за останні 6 років у москві побудували більше 75 станцій метро і це при санкціях, а у Києві – жодної. Так, зазначає він, у москви дуже великий бюджет, це біля 35 мільярдів доларів на рік, але й у Києва є гроші.

«Тому, люди, я хочу, щоб ви думали, коли наступного разу будуть вибори, і голосували не серцем, а головою», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський розповів, хто зі світових фігур був масоном.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з пригожиним і вагнерівцями.