Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На запитання ведучого, чи був Гітлер масоном, гість програми нагадав, що у Третьому Рейху був спеціальний відділ Головного управління імперської безпеки, який займався тільки масонами, і 80 тисяч членів Великої ложі Німеччини знищили в концтаборах.

«І він (ред. – Гітлер) насправді помер в Аргентині в середині 60-х років. На 100500% ми не можемо сказати це ствердно, тому що дуже ретельно сховали всі кінці. Але ніякого доказу того, що Гітлер і Єва Браун покінчили життя самогубством у бункері 29 квітня, не існує матеріально», - розповідає Данило Яневський.

За його словами, є труп двійника, шмат черепа і рецепція зубного лікаря Гітлера, що теж є фікцією, нічого підтвердити не можна, якщо немає трупа. А повертаючись до теми масонів, експерт зазначає, що ними зі світової політики були зокрема Рузвельт і Черчилль.

«Шевченко – це перша масонська людина в літературі. Його так називають і Віктор Савченко зокрема. Його викупили з рабства, безумовно, масонські брати – Брюллов, Жуковський, який був вчителем дітей імператора, сидів із ним за одним столом. Вони викупили його, вони влаштували цей аукціон», - стверджує Данило Яневський.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, якими способами росіяни намагаються затримати контрнаступ ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, коли повернуть довоєнні податки.