Про це він розповів у своєму блозі.

«Я впевнений, що основного удару буде завдано там, де окупанти найменше чекають. Напрям я говорити не буду, у мене є певні свої здогади, є якась і інсайдерська інформація, але, у будь-якому разі, про те, де буде завдано основного удару, знає лише кілька людей, головнокомандувач і найближче його оточення, і те, я впевнений, все це ще змінюватиметься, залежно від того, як розвиватиметься ситуація», - розмірковує Максим Ялі.

Зараз же, розповідає політолог, ми бачимо хаотичні рухи, перекидання військ окупантів, зокрема він стежить за пабліками щодо Маріуполя, тож там постійний рух техніки, постійно перекидаються війська саме на Запорізький напрямок, тобто туди, де на цей момент йдуть найзапекліші бої. Також, додає експерт, можливі й класичні речі: якщо проб'ємо оборону і серйозно вклинимося там, можливо, наступати будемо теж там.

«Умовно кажучи, пробується кілька напрямків, там, де проривається перша лінія оборони, а першу лінію оборони прорвано відразу в кількох частинах, якщо не слідує контратак, вичерпуються ресурси ворога, туди направляється основний удар. Я впевнений, що їх буде кілька. Але я не здивуюсь, якщо це буде навіть не червень. Тобто поки що це такі позиційні бої, пошук слабких місць», - пояснює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корнієнко розповів, як зміниться українська політика у ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов пояснив, як Україні не втратити свою професійну еліту після війни.