Про це він розповів на Форумі Майбутнього.

За словами заступника голови ВР, у Європейському Союзі політичне життя чітко структуроване, воно партійне і ідеологічне. Тобто, пояснює він, є так звані сім’ї партій, які, з одного боку, формують основні сили у парламенті і парламентах країн-членів, з іншого – вони представляють 3-4 основні базові ідеології.

«Звичайно, ми нікуди від цього не дінемося. І нашій політичній традиції, яка більше була пов’язана із персоналізованою політикою, персоналізованими партіями, із певними партійними проєктами, доведеться поступово приходити до того, що в Україні має бути низка партій, які мають відповідати основним європейським ідеологіям, цьому європейському мейнстриму», - пояснює Олександр Корнієнко.

Звичайно, зазначає він, будуть якісь винятки, буде така своєрідна ситуація, яка у нас завжди, але загалом тренд буде зберігатися. Якщо ж говорити предметно, додає заступник голови ВР, то у нас має з’явитися партія соціал-демократів, тільки не «Партія регіонів» і не ті люди, які колись себе туди зачисляли, а справжня партія, хай називається як завгодно, але саме з тією ідеологією.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський пояснив, що наша держава має будуватися на праві.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник пояснила, як не збожеволіти під час війни.