Про це він розповів на Форумі Майбутнього.

«Якщо немає поваги до людей, якщо немає любові до людей, сприяння їхньому щастю, то люди звідси будуть тікати», - підкреслює Олексій Толкачов.

Як зазначає футуролог, часто говорять, що нам потрібно залучити іноземну професійну еліту, але ми забуваємо, що у нас так наші скоро повтікають. За словами експерт, вони проводили фокус-групу по різних аудиторіях – бійці, сім’ї бійців, волонтери, пенсіонери, студенти – щодо того, хто після війни збирається залишитися тут і відбудовувати Україну, а хто – виїхати закордон. Він повідомляє, що майже 70% тієї фокус-групи, із якою вони працювали, планує виїхати з України, а причина в тому, що їх тут просто не люблять.

«Якщо не буде дуже примітивних, дуже елементарних, дуже легких ідей, як підпорядкувати все щастю і поставити любов до людини в основу української держави, то ця держава закінчиться дуже швидко після перемоги, звідси люди просто виїдуть», - попереджає Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський розповів, чи побудували масони всі міста світу.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник пояснила, як не збожеволіти під час війни.