Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«По якій осі розташований американський континент? По осі північ-південь. А Африка? Північ-південь. А Євразія? Захід-схід. Північ-південь і захід-схід під яким кутом? Якщо світ так побудований, значить, і міста так потрібно будувати. Це ж логічно», - зазначає Данило Яневський.

Як інший приклад гість програми наводить послідовність Фібоначчі і пояснює, що весь світ і всі його закономірності описуються послідовністю Фібоначчі, золотим перетином. Водночас експерт зауважує, що деякі міста мають радіальну побудову, від центру ідуть концентричні кола, а Нью-Йорк, наприклад, паралельно-перпендикулярний.

«Всі міста Сполучених Штатів побудовані за цим принципом, окрім Вашингтона. Якщо ви подивитеся через Google map на Вашингтон, ви побачити там і всевидяче око, і трикутник, і всі інші масонські причандали, тому що вони це і творили як ідеальне місто», - розповідає Данило Яневський.

Також експерт зазначає, що є прихильником глобалізму, тому що весь світ керується 3 законами термодинаміки. За його словами, що в Африці, що в Австралії, що в Україні вони ті самі: Фібоначчі, Золотий трикутник, закони фізики, встановлені Творцем.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Яневський пояснив, що насправді світ будується на масонських принципах, але єдиного світового уряду немає.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з пригожиним і вагнерівцями.