Про це він розповів на своєму каналі.

«Ще півтора року тому жодна людина у світі не могла собі навіть уявити, що в росії можливий військовий заколот. Саме так те, що відбувається у москві, той рух, який очолює пригожин, назвали практично всі: і прихильники цього процесу, і противники цього процесу», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, вже навіть не важливо, чим це закінчиться, тому що всім очевидно, що процес розколу кремлівських еліт почався. Як зазначив Дмитро Співак, ситуація демонструє, що влада путіна серйозно похитнулася.

«І кінцівка цієї ситуації продемонструє всьому світу, наскільки цей стілець вибивають з-під влади путіна», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Дмитро Левусь пояснив, чому вторгнення в Україну стало для росіян великою помилкою: «Не збирається здаватися».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, як світ може спробувати зупинити ядерну війну: «Путіна чекає…».