Про це він розповів на своєму каналі.

«Ця ситуація має і позитивні сторони, і негативні. Тішить те, що змії у банці заворушилися. І за більш ніж рік війни ми таки дійшли від «Київ за три дні» до трагедії громадянської революції у росії», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, ситуація в росії похитнулася, і вже приватна військова компанія вирішила розвернутися та піти на москву. Але, як зазначив Святослав Дубина, поки що ця ситуація зайшла в глухий кут, і відносини між пригожиним і шойгу з герасимовим все-таки не з'ясувалися.

«У результаті пригожин визначився, що він іде до Білорусі. Тобто зробив такий хід конем і таким чином продовжив життя», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, пригожина можуть вбити в Білорусі: путін такого не подарує.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів про роль пригожина у зміні російської влади: «Вступив у битву з путіним та його оточенням».