Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Ви б де зараз воліли перебувати – в Угорщині чи у росіян у полоні? Іншого вибору немає, вас можуть бити, катувати, вбивати та ґвалтувати в російському полоні або ви можете бути в Угорщині у якійсь церкві. Немає вибору бути в Україні, я впевнений, що ці хлопці обрали б Україну, але вибору немає. У них є вибір: або вони їдуть в Угорщину і сидять тихо, або залишаються в російському полоні», - пояснює Гаррі Табах.

Як розповідає військовий, він віддав би перевагу і для себе, і для своїх дітей краще відсидітися в Угорщині, ніж продовжувати сидіти в російському полоні. Що ж до нерозголошення деталей про цих військовополонених, розмірковує гість програми, може йтися про якісь домовленості з росіянами. Але, можливо, зазначає він, це того варте, адже далі росіяни можуть віддати ще 1 полоненого або знову 11, хоч це і дивна миротворча місія.

«А що, війна не дивна річ? Війна – це взагалі вбивство людей, це проти наших понять, це жахіття, це кошмар. Але, якщо у тебе є вибір бути в угорському полоні або в російському, радянському, який ви виберете? Краще вже бути в угорському, бо там є хоч якісь правила, хоч якісь порядки. Тому налітати на них і критикувати, гадаю, не варто. Особливо якщо ви хочете вступити до НАТО», - стверджує Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, що буде з «вагнером» після невдалого бунту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як бунт пригожина зашкодив російській економіці.