Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Знаєте, може, Че Гевара не повстане, але те, що в росії будуть зміни, буде вже не заколот, а серйозна революція, я впевнений на 100%. І про це сам путін сказав, коли виступав, говорив про 1917 рік», - стверджує Георгій Біркадзе.

За словами експерта, ми однозначно звільнимо свою територію найближчим часом. До того ж, нагадує він, є гарні новини: поки в росії йшов заколот, наші непогано просунулися на Бахмутському та Запорізькому напрямках.

«Хочу також додати, що це (ред. – бунт пригожина) був колосальний удар для російських компаній. Акції компаній просіли на від 50%, а це мільярди-мільярди доларів для росії. Ми бачили, як чергове дно пробив карбованець і покотився ще нижче. І ми бачимо, що росія стає все більш уразливою. Тому можемо сказати, що найближчим часом ми побачимо, а про це вже пишуть іноземні ЗМІ, розпад росії», - робить висновок Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи забезпечено Україну якісною питною водою.

Також Знай.ua писав, що Світан розповів, як знищити логістику росіян на Півдні.