Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Все, що одна людина зробила, інша може зламати. Тому, як би він (ред. – Кримський міст) не був захищений, можна знайти ключі підходу, проходу, особливо кількістю можна задавити і врешті-решт знищити Кримський міст, пошкодити його, щоб по ньому не змогли йти як мінімум залізничні вантажі», – пояснює Роман Світан.

За його словами, дуже важливо саме залізничну гілку пошкодити, оскільки основні потоки вантажів йдуть залізницею, одна верхівка, один склад вагонів – це 3 тисячі тонн снарядів або будь-якої іншої військової амуніції. Тому, констатує експерт, це першочергове завдання – удар по Кримському мосту. Проте, зазначає гість програми, це не повністю виключить логістику постачання, вони перенаправлять їх сухопутним коридором через ростов, таганрог, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь.

«Але там теж є цікавий міст – таганрозький, приблизно такий, як і Чонгарський. У таганрозькій затоці такий самий довгий міст, по ньому можна попасти так само, якщо ухвалити рішення. Ми і зараз можемо це зробити, тими самими Storm Shadow вдарити по цьому мосту. Чим раніше, тим краще це зробити», - наголошує Роман Світан.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи вплинув підрив Каховської ГЕС на водопостачання Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як зупинити росіян від теракту на ЗАЕС.