Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як попереджає експерт, попри місію МАГАТЕ, росіяни все одно можуть підірвати ЗАЕС, цей ризик дійсно існує. На його думку, після катастрофи на Каховській ГЕС у Херсонській області насправді мала включитися ООН, мали би відбутися зміни у Раді безпеки, повинні були відбутися певні заходи, які би унеможливили ще один теракт з боку росіян.

«Потрібно, щоби пан Гроссі не розповідав нам, що там буде гарячий стан, холодний стан реакторів. Нам це не потрібно. Пане Гроссі, зробіть усе, щоб росіяни звідси пішли геть. Це все, що нам потрібно. І ця станція буде працювати далі 330 років ще, і нічого там не буде, все буде гаразд. Будь ласка, зробіть усе, щоб ці терористи не були на цій станції», - пояснює Георгій Біркадзе.

До того ж, запитує експерт, чому МАГАТЕ нічого не зробило після підриву Каховської ГЕС чи до цього, хіба про це не знали і хіба президент Зеленський не попереджав? Як він зазначає, люди чомусь вважають, що все це відбувається тільки у нас тут, а не у них.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чому не можна дозволити росії відновити роботу аміакопроводу «Тольятті – Одеса».

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів про інтегральну волю народу і її значення в державі.