Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як розповідає експерт, путін сьогодні вимагає скасування санкцій і нашої згоди на роботу аміакопроводу. Водночас він нагадує, що щодо цієї труби є домовленості, про них говорив президент Зеленський: ми можемо узгодити це питання тільки у тому разі, якщо росіяни віддадуть нам наших військовополонених, потрібен обмін всіх на всіх.

«Щойно ми дамо йому згоду і скасуємо санкції, погодимося на це, можете забути про якийсь трибунал. Вони зараз починають вимагати, щоб ми скасували ордер на арешт путіна. Це неможливо. Я вважаю, що це буде зрада», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує він, сьогодні потрібно говорити з Ердоганом, говорити з ООН, хай вони тиснуть на путіна. До того ж, додає експерт, це питання бізнесу, росії це вигідно, оскільки вона сьогодні на першому місці по торгівлі зерном, а торгує вона зерном, яке вкрала у нас.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, як Китаю вдалося економічно захопити далекий Південь.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи збільшиться в Україні рівень інфляції і коли.