Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«Повідомляють про те, що всіх суддів і військкомів найближчим часом дуже ґрунтовно перевірять на нетрудові доходи, тобто перевірки будуть здійснювати зокрема з використанням поліграфа. Про це повідомив сам Зеленський», - розповідає Катерина Котенкова.

Також журналістка повідомляє, що президент доручив терміново створити комісію при Міноборони, яка перевірить всі ТЦК та всіх військових на дотримання норм закону у їх діяльності і відповідність узагалі їхнього способу життя тим зарплатам, які вони отримують, щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті, як уточнив президент.

«Те саме стосується і суддів, їх також тотально перевірять на доброчесність і посилять кримінальну відповідальність за корупцію. Посилення кримінальної відповідальності буде полягати саме у збільшенні терміну відсидки за виявлені корупційні діяння – до 15 років із повною конфіскацією майна», - пояснює Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів як треба змінити роботу антикорупційних органів сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чому США важливо забезпечити Україні перемогу у війні.