Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Думаю, що і Китай, і США розуміють, що конфлікт між Китаєм і вільним світом запрограмований, тут питання тільки часу, коли буде війна», - підкреслює Тарас Загородній.

Тому, розповідає він, США активно до цього готуються: запроваджують економічні обмеження, активно переносять промисловість у свою країну, забезпечують формування блоків навколо Китаю за формулою НАТО, масштабують цей успішний проєкт в Азію, тобто діють як проти Радянського Союзу.

На думку експерта, питання, коли станеться відкритий конфлікт, вирішується зараз в Україні. За його словами, якби росії якось вдалося вигризти якусь територію в України, це означає, що Китай покаже слабкість Заходу, тоді американцям уже доведеться воювати зокрема і за Тайвань або за інші країни НАТО.

«Після перемоги України, звісно, Китаю важче буде це зробити, але це для нього нічого не означає, це просто відтермінування конфлікту. Тому що Китай не просто хоче бути другим полюсом світу, він хоче бути першим, домінувати всюди і масштабувати свою систему управління і керування держави на всі країни світу», - пояснює Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як бунт пригожина зашкодив російській економіці.

Також Знай.ua писав про те, що Орлюк розповіла, чи робить реєстрація авторського права в Україні митця українським.