Про це вона розповіла на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Безперечно. Ми зараз нічого не можемо зробити з музикантами чи митцями, твори яких стали вже суспільним надбанням, тому що пройшов термін, який передбачений, це 70 років після смерті автора чи останнього зі співавторів. Але все, що створюється сьогодні, однозначно», - пояснює Олена Орлюк.

За словами гості програми, це питання великої культури, культури через призму «UKRAINE THE BEST» і культури інтелектуальної власності, поваги самого себе до тих результатів, можливості сприймати свої результати як перспективу комерціалізації. Як вона зауважує, ми часто звикли творити, не розуміючи, що це можна потім нормально ще й продавати.

«На Заході до цього давно дійшли, у нас це ще має вироблятися. Якщо ви хочете комерціалізувати, тоді, будь ласка, реєструйте, ідентифікуйте. Так, це закріплює за Україною ваше право і вас як автора ідентифікує з Україною», - підсумовує Олена Орлюк.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи забезпечено Україну якісною питною водою.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що показав нам бунт пригожина та вагнерівців.