Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я, звичайно, більше довіряю нашим спецслужбам, американським, по-перше, про це знали, це планувалося. Як пам'ятаєте, коли якийсь воєнкор питав у пригожина, чи не хотіли б вони піти на москву, він відповів, що це гарна ідея, але вони про це не думали. А я думаю, що вони якраз про це думали і готувалися до того, щоби піти на росію», - розмірковує Георгій Біркадзе.

До того ж, зауважує експерт, коли пригожин узяв ростов, воронеж, і заявив, що йде на москву, на його бік перейшло дуже багато військових, дуже багато людей із ФСБ, а цивільні їх вітали, тиснули руки, обіймали і були задоволені тими подіями, які відбуваються у росії.

«Що би зараз не розповідав нам диктатор №1, ми реально побачили, що король голий. Між іншим, він відлетів одразу, як тільки все почало наближатися до московської області. Ми розуміємо, що це могло бути організовано саме спецслужбами, але яка різниця? Ось вам, будь ласка, наочний приклад. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, коли зайшли в Україну 200 тисяч росіян, де був наш президент?», - наголошує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи вплинув підрив Каховської ГЕС на водопостачання Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як зупинити росіян від теракту на ЗАЕС.