Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, кардинал Дзуппі зустрівся зі Львовою-Бєловою, вони опублікували спільне фото, а Львова-Бєлова сказала, що вони обговорили гуманітарне питання, пов'язане з воєнними діями та захистом прав дітей. Тобто, наголошує він, людина, яка у розшуку за викрадення та торгівлю дітьми, розмовляє з кимось про захист прав дітей.

«Вона впевнена, що християнська любов і милосердя допоможуть у діалозі та взаєморозумінні». Діалог вона вестиме з прокурором у Гаазі, і з суддями, і з присяжними засідателями, якщо такі передбачені. А ось кардиналу Дзуппі доведеться вести діалог з цього питання не зі своїм безпосереднім начальником, а з тим, хто на один рівень вищий за Папу Римського», - стверджує Михайло Шейтельман.

Після цього, констатує експерт, Україна не має ніколи більше приймати у себе кардинала Дзуппі, тому він сподівається, що наші спецслужби введуть санкції проти нього або навіть оголосять у розшук, адже посланець Папи Римського став особисто співучасником злочинів Марії Львової-Бєлової.

«Якщо він так мило зустрічається, розмовляє, посміхається і обговорює долю дітей зі Львовою-Бєловою, значить, він співучасник цих злочинів», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів як треба змінити роботу антикорупційних органів сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чому США важливо забезпечити Україні перемогу у війні.