Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що все залежить від Сметаніна, від того, яких він зможе знайти фахівців по 50-55 років, наскільки вони будуть потужними і як зроблять свою справу. Але загалом можна буде говорити вже після того, як його звільнять, тому що людину можна оцінити, коли вона вже пішла з посади або якийсь час уже попрацювала», - пояснює Георгій Біркадзе.

Водночас експерт зазначає, що всі попередні керівники Укроборонпрому до Гусєва працювали саме на експорт зброї, а сьогодні – на імпорт, у нас війна і це дуже важливо. За його словами, якби не було війни, то потрібно було би тільки 6 місяців, щоби в’їхати, що там відбувається, але 6 місяців в’їжджати немає зараз часу, все потрібно взяти у свої руки за 6 днів і працювати.

«Можна вигадувати роботів, можна дрони, але в чому ми чемпіони, у якій галузі ми перші? Це тяжка артилерія. Тому нам потрібно друкувати, як на ксероксі, гаубиці, танки і найголовніше – снаряди. Це нам потрібно прокачувати більше всього, а потім уже решта», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, як вирішити проблеми Укроборонпрому.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи становлять сьогодні вагнерівці загрозу Україні.