Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«На пана Сметаніна покладено функцію вирішити всі ці проблеми, скоротити невиробничі бюрократичні витрати та провести якусь реформу Укроборонпрому. Якби ця реформа полягала в тому, що його (ред. – Укроборонпром) просто прирівняти до нуля як структуру, що паразитує, я б сказав, що це приголомшливий, геніальний і дуже своєчасний фахівець», - розмірковує Олександр Кочетков.

Другий надзвичайно важливий момент, розповідає гість програми, це те, що вони зайнялися інтригами. Зокрема, пояснює експерт, у Укроборонпрому напряги з Міністерством стратегічної промисловості, вони бігають до Офісу Президента, щось один на одного капають, з'ясовують, хто з них головний, підтягують впливових депутатів у ці внутрішні розборки, вони підтримують цей чи цей бік, тощо.

«У нас війна, а вони інтригами займаються, хто з них головніший, хто якими фінансами керує. Це абсолютно неприпустимо. Про це мало хто знає, але це роз'їдає і не дає досягати результату значно серйозніше, ніж природна безглуздість», - робить висновок Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен пояснив, навіщо пригожин насправді пішов на ростов.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто найбільше постраждає від вибуху ЗАЕС.