Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що мало хто повірив у те, що це справді була спроба якогось держперевороту, як це намагався піднести путін і російські пропагандисти. Мовляв, путін такий великий молодець, зупинив громадянську війну. Щоб зрозуміти, чому там ніякого держперевороту не було, достатньо згадати хронологію подій», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, напередодні свого походу пригожин зімітував удар міноборони росії по розташуванню вагнерівців і заявив, що йде на Ростов. Як зазначив Борис Тизенгаузен, головний мотив пригожина – винятково бізнес. Він розумів, що незабаром може попрощатися з ПВК «Вагнер» як найкращим інструментом заробітку.

«Це колосальний бізнес. Я вже мовчу про закупівлю зброї, про продаж зброї. Пригожин розумів, що незабаром йому цей бізнес «прикрутять», тож він вирішив іти ва-банк. Знаючи, що шойгу буде в Ростові, він подався туди. Ідея була прийти туди, спіймати там шойгу і прилюдно принизити його», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як бунт пригожина зашкодив російській економіці.

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, для чого вагнерівці пішли до Білорусі: «Лукашенку потрібні люди, які його захищатимуть»