Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії розпочалася виборча кампанія перед виборами президента. З одного боку, путін її почав, а, з іншого боку, є певні сили, мета яких – постаратися представити нового «наглядача» за кремлем, росією і постаратися переконати путіна здійснити транзит влади», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, результати заколоту всередині росії стануть зрозумілими через кілька місяців, але вже зараз пригожин продемонстрував світові, що до 2023 року влада путіна перетворилася на колос на глиняних ногах.

«Я думаю, що в черговий раз увесь світ побачив, що велику війну, яку путін затіяв в Україні, він програв. І програв повністю, тому що, якщо приватна військова компанія є найбоєздатнішою частиною російської армії, то сама армія росії була протягом багатьох місяців доповненням ПВК «Вагнер»», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, навіщо голова ЦРУ таємно відвідав Україну: «Це сталося за кілька днів до військового заколоту».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, де пропав суровікін і що це все означає: «Мета цих впливів – боротьба за владу».