Про це він розповів на своєму каналі.

«На початку червня директор ЦРУ Бернс приїхав до України та зустрівся з нашим Президентом та з головою розвідки. Це сталося за кілька днів до військового заколоту пригожина. За десять днів до цього він також таємно відвідував Китай. І є в мене відчуття, що ці візити якраз і пов'язані з цим бунтом пригожина», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ЦРУ знало про плани пригожина розпочати військовий заколот у росії, і Бернс хотів би попередити Україну. За словами політтехнолога, цілком можливо, що директор ЦРУ попросив Україну не втручатися, щоб не нашкодити запущеному в росії процесу.

«Я маю відчуття, що частина цього візиту була пов'язана з тим, щоб попередити. Ось розвалюється там росія, і нехай розвалюється. Мовляв, не чіпайте, не треба допомагати, інакше можете зашкодити», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, чи сьогодні вагнерівці становлять загрозу Україні.

Також Знай.ua повідомляв про фарт та понт: аналітик розповів, як пригожин організовував свій заколот.