Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає аналітик, середні злочинці, яким є пригожин, покладаються дуже на свій фарт і на понт. Тобто, констатує він, фарт і понт – два наріжні камені психології середнього злочинця, а от серйозні злочинці, злодії в законах живуть за поняттями, не займаються публічною діяльністю, бізнесом.

«Якщо карному злочинцю видається якась можливість зірвати якийсь куш, провернути якусь аферу, операцію, махінацію, він обов'язково має на це йти, інакше фарт від нього відвернеться. І досягає результату він насамперед понтами. «шойгу, герасімов, де снаряди?!» – це понт у чистому вигляді», – пояснює Олександр Кочетков.

За словами гостя програми, коли пригожин опинився під вироком за свої висловлювання, йому випала можливість попонтуватися в масштабі походу на москву, щоб виторгувати собі амністію від цього вироку, звичайно, він покладався на фарт, тобто це не надто продумана річ.

«Там є уткін, нормальний військовий організатор, який і марш готував, і таке інше, це навіть не тижні підготовки такого серйозного маршу, щоб і бензин був, і снаряди були, і харчування, і маршрути. Цим займалися реальні фахівці, а він покладався на фарт і понт, тому що у нього були контакти в оточенні путіна, звичайно, були розмови, що все це не влаштовує, і шойгу, і герасімова треба міняти», - стверджує Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як потрібно змінити роботу антикорупційних органів сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Табах прокоментував ситуацію з 11 військовополоненими ЗСУ.