Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, якби він став президентом України, то першим би своїм указом позвільняв половину мерів міст, де були найбільші проблеми із бомбосховищами.

«Перше, чого сьогодні очікують люди у нашій країні від влади, це справедливість. Тому я вважаю, що завжди потрібно бути відвертим і справедливим, потрібно, щоб сьогодні ухвалили рішення звільнити як мінімум 5 або й узагалі всіх керівників міст, у кого були найгірші показники по бомбосховищах», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, на посаду голови міста потрібно ставити людину, яка може прийти і розповісти про свої плани, що вона може зробити тут, які кроки, як вирішить проблему із паркуванням, дорогами, комунальними підприємствами. А далі, продовжує експерт, йде відзвітування, якщо за рік мер не зробив нічого кращого для міста, його відразу можна звільняти.

«Будь-яка людина може себе зарекомендувати на місці, де вона працює, за 8-10 років максимум. Я вважаю, що після 8 років – це узурпація влади і корупція. Нам потрібно зрозуміти, що 100% нам потрібні професійні люди у всіх містах, на всіх посадах фахівці, патріоти нашої країни, ті, хто дійсно будуть турбуватися за місто, за свою посаду, будуть щось вигадувати, щоби було краще», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе прокоментував ідею заступника голови Офісу президента Ростислава Шурми прибрати готівку, аби побороти корупцію.

Також Знай.ua писав про те, що Рибчинський розповів про мету нових українських пісень Лободи.