Про це він розповів на своєму каналі.

«Туреччина фактично дала Швеції зелене світло на вступ до Північноатлантичного альянсу. А це, хочу сказати, ще один такий геополітичний ляпас від Ердогана путіну за останні пару тижнів. Він, звичайно, путіну там наклацав по носу і підтвердив, що виступає за територіальну цілісність України», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Ердоган також заявив, що не проти того, щоб Україна була в НАТО, тобто знову виступив проти путіна. Як зазначив Борис Тизенгаузен, що стосується зернової угоди, то Туреччині все одно, чи вийде рф з неї, чи ні, адже Ердоган все одно буде цю угоду продовжувати.

«І що найцікавіше, турецькі кораблі охоронятимуть ось ці судна із зерном. І нехай росія тільки спробує щось зробити. Ердоган завжди був таким жорстким та безкомпромісним», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, економічний експерт розповів, чи зможе Туреччина забезпечити зернову угоду після 18 липня.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, чому Ердоган нізащо не дозволить закрити зернову угоду.