Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Росіяни дуже чітко усвідомлюють, що зараз на території України вони воюють не тільки з Україною, і їх ніщо не зупинить. Ця війна, яку почали в кремлі, пов’язана з щирою впевненістю, що вони переслідують свої життєві інтереси», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, росіяни впевнені, що завдяки війні вони зможуть контролювати свій так званий життєвий простір. Як зазначив Олександр Новохатський, на цьому шляху росіяни не зважають на жодні організації, які намагаються діяти на території України, бо вони нібито воюють за свої життєві інтереси.

«Їм байдуже, бо це життєві інтереси, це життєвий простір, який вимагає дій по очищенню від усього чужого», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою Залишився тиждень: життя кардинально зміниться
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів про наступ української армії: «Ми близькі до прориву фронту».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, чи можуть ЗСУ сьогодні зменшити оборонний потенціал росіян.