Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Запитайте людей, які дійсно захворіли, питайте у них, це вони страждають. Я ніколи не повірю, що ті, хто хочуть курнути, цього не зроблять, вони це й так роблять. Що їм може завадити? Тому я вважаю, що не потрібно робити якісь популістичні заяви», - зазначає Георгій Біркадзе.

Як зауважує експерт, ті, хто були проти ухвалення закону щодо легалізації медичного канабісу, нагадували тих, хто виступав проти дозволу на зброю, мовляв, українці повбивають один одного. Насправді же, підкреслює він, у цьому випадку йшлося про людей, які страждають від раку, а не про те, аби вживати наркотичні речовини для власного задоволення.

До того ж, додає він, насправді дуже багато громадян захворіли після початку російсько-української війни, оскільки нерви сприяють появі цієї хвороби. Тому, переконаний експерт, тим людям, які виступали проти легалізації, потрібно було поїхати в Інститут раку і запитати у хворих, чи потрібно це їм, чи полегшить це їхнє життя.

«І дай Боже, щоб у нашої країни була можливість сьогодні швидше здобути перемогу, засіяти нашу країну цією коноплею і заробляти на цьому гроші. Чому це роблять Нідерланди, така країна (ред. – невелика за розміром) це робить і заробляє мільярди, а у нас не можна зробити?», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов прокоментував пораду Байдена пригожину стежити за тим, що він їсть.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чого Україні очікувати від наступного саміту НАТО.