Про це він розповів на своєму каналі.

«У російській федерації сьогодні влаштовують театр абсурду. Цей театр абсурду не для того, щоб нам усім з нього посміятися, це наша велика надія, це наш шанс на перемогу. Це саме те, що може полегшити завдання нашим воїнам», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, чим більше бардаку у російській федерації, чим більше росіяни одне одного садять по в'язницях, переслідують, вбивають, тим краще для України та українських військових на фронті. Як зазначив Михайло Шейтельман, розхитана ситуація усередині країни завжди грає на руку супротивникові.

«Чим більше фальшивих путіних, неіснуючих шойгу, віртуальних герасимових, тим легше потім нашим буде на фронті», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, як воюють кадирівці: «Вони так і не доїхали і залишилися в пробці».

Також Знай.ua повідомляв, що Байден потролив пригожина: експерт розповів, що загрожує сьогодні вагнерівцям.