Про це він розповів на своєму каналі.

«Аналізуючи хід війни, я дійшов до висновку, що у війні переможе не той, хто задіє більшу кількість людей, а той, хто задіє більшу кількість технологій. Зараз на війні перемагає не кількісний склад вогневих засобів, кількість людей, які задіяні у війні, а технології», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, технології допомагають більш влучно стріляти, набагато швидше виявляти цілі та знешкоджувати їх. Як зазначив Святослав Дубина, при цьому особовий склад задіяний набагато менше, завдяки чому можна зберегти життя військових.

«Найцінніше, що у нас є, - це люди, професіонали, вони вмотивовані, навчені й готові до бойових дій», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, коли контрнаступ ЗСУ перейде у швидку фазу: «На фронті склався паритет».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, що розхитана ситуація всередині росії допомагає Україні на фронті.