Про це він розповів на своєму каналі.

«Що таке готовність НАТО прийняти Україну? Це фактично означає, що вони готові перебороти власний острах і готові до бойових зіткнень з росією. А вони наразі не готові, і тому вони будуть заохочувати, шукати якісь відмови, причини, казати, що обов’язково приймуть, але потім, не зараз», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, наразі відчувається страх цивілізованих країн стосовно росії, стосовно ескалації війни. І поки що, як зазначив Олександр Кочетков, західні країни не перебороли розуміння того, що це не тільки українська війна, але й їхня також.

«Це не війна росії проти України, це війна цих варварів (росіян – Ред.) проти всього цивілізованого світу», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Постернак розповів, чи може Україна сьогодні посилитися завдяки іншим союзам, окрім НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак пояснив, чому НАТО намагається підтримувати тісну комунікацію з Китаєм.