Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Багатьом батькам хочеться відправити в умовний санаторій чи табір своє чадо навіть під час війни, щоб трохи перепочити і щоб дитина теж відновилася. І так чудово сталося, що дітей можна відправити на безкоштовний відпочинок», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, зараз в Україні намагаються реалізувати пілотний проект «єОздоровлення», згідно з яким деякі сім'ї можуть отримати допомогу на оздоровлення дітей без відвідин органів соцзахисту. Як зазначила Ельвіра Кириленко, проект стосується малозабезпечених дітей та дітей з інвалідністю, а також дітей із малозабезпечених багатодітних сімей.

«При цьому на даний момент скористатися послугою можуть люди, які мешкають у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській та Київській областях», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналістка розповіла про серпневе нововведення щодо переказу коштів через термінали.

Також Знай.ua повідомляв, що Ярослав Романчук розповів, у чому краще тримати гроші – у валюті, крипті, паперах чи металах