Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Як можна було, коли ти депутат, поїхати відпочивати на Мальдіви, узагалі відпочивати? Ти на те і є депутат, що до тебе дослуховуються, ти людина, яка виражаєш інтереси інших людей, ти людина, яка має робити все для того, щоб життя людей покращувалося, а не їздити відпочивати», - пояснює Георгій Біркадзе.

На думку експерта, по-перше, найближчим часом в Україні потрібно передусім змінювати Верховну Раду. А по-друге, продовжує він, потрібно, щоб на місця старих депутатів туди прийшли науковці або ж люди, які дійсно від усього серця люблять нашу країну, які передусім є дуже потужними фахівцями, які не будуть випадковими на цих посадах, які вже заробили свої статки і зацікавлені тільки у тому, аби залишитися в історії.

Тому, констатує експерт, не потрібно, коли ти обіймаєш таку важливу посаду у часи війни їздити відпочивати. А відтак він бажає Україні, щоб обов’язково настали часи, коли у нас будуть депутати, які дійсно керуються патріотизмом і хочуть щось змінювати у нашій країні.

«І я вважаю, що, хто би це не був, «Слуга народу» чи інша партія, є НАЗК, хай НАЗК з’ясовує, звідки гроші і як відбувався відпочинок. І вважаю, що люди, які при владі і мають відношення до влади, мають бути покарані набагато жорсткіше, аніж інші», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких пояснив, чому білоруський Червоний Хрест не має права вивозити українських дітей.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, яке має бути покарання за розкрадання коштів у місцевих бюджетів.