Про це він розповів на своєму каналі.

«Пара тисяч вагнерівців зі стрілецькою зброєю просто починають атакувати польські кордони – це повна нісенітниця. Я не знаю, скільки годин вони проживуть, поки їх польська армія та спецназ не знищать. До речі, вже створено спеціальні підрозділи на випадок загрози вагнерівців. Я нещодавно розмовляв зі своїми добрими друзями з польського Сенату, їхня позиція: «Давайте, ми чекаємо, ось скільки ви хвилин, годин проживете, ми подивимося», – розповідає Борис Тизенгаузен.

По-перше, пояснює він, такий мікронапад на країну НАТО не вирішує жодних системних проблем росії і не покращує стратегічні позиції путін. Навпаки, додає експерт, це буде сигналом для Китаю, Індії та інших країн, які продовжують співпрацювати та торгувати з рф, що путін намагається загострити ситуацію з НАТО.

Також політтехнолог стверджує, що такими дрібними паскудствами путін тільки розпишеться у власній неспроможності, адже до прямого зіткнення з НАТО він не готовий. Крім цього, констатує він, тієї ж миті він отримає посилення країн НАТО на своїх кордонах, а Україні дадуть всю зброю, яку раніше не давали.

«Загрози вагнерівців для Польщі – це смішно. Це якраз історія про погіршення ситуації, про те, що і лукашенко, і путін, розуміючи, що війну не виграти так, як вони мріяли, розуміючи, що її фактично не виграти вже росії, а якусь перемогу принести треба, а посадити за стіл переговорів, налякати європейські еліти потрібно, тож давайте їх налякаємо вагнерівцями», - пояснює Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Безгін розповів, як розвивалися відносини України з Польщею до та після повномасштабного вторгнення рф.

Також Знай.ua писав, що Стус назвав докази народження української політичної нації.