Про це він розповів на своєму каналі.

«У кожному суспільстві є від 1,5% до 3% людей, які є злочинцями, які не хочуть жити за правилами, які будуть порушувати будь-які правила, встановлені суспільством. І ці люди мають бути ізольовані від суспільства або покарані. Тому що інші категорії – це люди, які завжди вчиняють згідно з законом», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, якщо в суспільстві публічно засуджується порушення законів і відповідно карається, то відсоток людей, які порушують правила, буде значно зменшуватися. Як зазначив Святослав Дубина, якщо правила гри встановлюють моральні, етичні люди, то й суспільство живе за цими правилами.

«Якщо правила гри в державі встановлюють люди етичні й відповідальні, то, звісно ж, суспільство й країна будуть розвиватися у відповідному напрямку», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому в Україні треба змінювати виборчу систему: «На місцевому рівні мають домовлятися».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Хмара розповів, як стрес через війну сьогодні впливає на українців: «До війни я не бачив, як шахеди літають».