Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Найближчим часом в Україні мають повернути електронне декларування для чиновників, депутатів, суддів та інших високопоставлених держслужбовців. Загалом розмови про поновлення декларування тривають вже майже рік», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, нам казали, що не поновлюватимуть електронне декларування через те, що в деклараціях нібито дуже багато особистої інформації, якою чиновники не хочуть ділитися. Як зазначила Ельвіра Кириленко, але МВФ разом із послами G7 таки наполягли на тому, щоб в Україні відновили електронне декларування.

«І тепер, я думаю, все-таки ближче до жовтня закон цей ухвалять, і ми знову з вами зможемо дивитися на те, чим живуть наші чиновники», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, кому мають збільшити зарплати в Україні: «Усі решта не мають права».

Також Знай.ua повідомляв, що деякі українці можуть відновити виплату пенсії через відеозв'язок: що для цього потрібно.